Menu Sluiten

Candypralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over candypralines kijk dan vlug op https://candycard.be | Pralines van candy

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Candypralines

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy cardmix mix van gepersonaliseerde bedrukte candypralines met korting chocolade tabletten en pralines de mogelijkheden zijn eindeloos met een mix van onze gepersonaliseerde chocolade tabletten met chocolade tabletjes of met pralines of bonbons in een indrukwekkende geschenkdoos. Dit is het quotnon plus ultraquot chocolade relatiegeschenk om de ba met uw klanten te versterken op een kwalitatieve n kwantitatieve wijze. Gepersonaliseerde grote chocolade tablet en chocolade tabletjes in een geschenkdoos candymaxicard candyminicards mix van een gepersonaliseerde grote chocolade tablet met gepersonaliseerde kleine chocolade tabletjes bedrukt met uw bedrijfslogo foto informatie over candypralines of commerciele boodschap in de hoogste kwaliteit als een ultieme .

.

Kennisbank over Candypralines

.