Menu Sluiten

Unieke Pralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over unieke pralines kijk dan vlug op https://candycard.be | Pralines die uniek zijn

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Unieke pralines

nl en belgische chocolade the belgian onze producten business missie en visie kwaliteit vacatures contact onze producten terug naar overzicht tiramisu pralines g oz productinformatie met trots introduceren we onze unieke tiramisu pralines gebaseerd op het beroemde italiaanse dessert een unieke combinatie van koffie en chocolade. We hebben alle lekkernijen van dit rijke dessert in onze chocolade weten te stoppen en er pure chocolade over gegoten. Om u producten van topkwaliteit te garanderen is de tray in de doos voorzien van goudfolie om de chocolaatjes te beschermen tegen geurtjes en licht unieke pralines : vind meer info hier Productinformatie naam tiramisu pralines productaanbod pralines smaak milk gewicht g oz verpakking gift box ingredinten sugar veg.

stadsspelen amp team building deze pagina geeft enkele mogelijkheden weer. Contacteer ons voor een volledig overzicht. Onze programma s worden enkel voor groepen georganiseerd. Geen aanvragen voor individuele deelname aub voor nadere informatie klik op het gewenste programma linea recta spel middeleeuwse indoor teambuilding in brussel een bezoek aan de kathedraaltorens nieuw marollen amp zavel linea recta kampioen van de lsquoilot sacreacutersquo schieten met de kruisboog onze interactieve workshop ldquobelgische pralinesrdquo brussel linea recta een stadsspel waar men niet de ganse tijd op de smartphone of tablet staart. Vergeet de technologie en focus op strategie en team spirit concept e.

Gegevens over Unieke pralines

la nouba nl fr en de it es jp ru home maltitol blog verdelers waarom suikervrij ervaringen pers contact downloads low carbs geen suiker zero sugar lanouba smores great taste wonderfull flavor low carbs no sugar keto diet suitable deze moet je proeven gezoet met natuurlijke stevia. Wij hebben een unieke samenstelling waarbij wij de smaak zachtheid en genot behouden van pure chocolade en dit zonder toegevoegde suikers. Proef en ervaar nieuw ontdek de wereld van lanouba confituur zonder toegevoegde suiker is uiterst geschikt voor diabetici of voor mensen die het suikergebruik willen verminderen. Deze wordt ambachtelijk bereid met gr Informeer je over unieke pralines Fruit per gr. Confituur. De gebruikte vervangsuiker is maltithol. Ontdek onze nieuwste innovatie. De perfecte combinatie tussen een belgisch koekje gevuld met zachte vanillecreme en omringd met lekkere belgische melkchocolade. Een unieke ervaring een streling in de mond ……. Ontdek proef onze smaakvolle artisanale suikervrije producten. Perfect voor diabetici we.